Mon, Dec 02 | Esdeveniment Online

La FED @Desembre

Esdeveniment de crowdfunding per encetar la creació de la FED (Reserva Federal del Països Catalans) futura banca digital catalana...OBERT a TOTHOM
Registration is Closed
La FED @Desembre

Hora i ubicació

Dec 02, 2019, 11:04 AM GMT+1 – Dec 31, 2019, 3:04 PM GMT+1
Esdeveniment Online

Sobre l’esdeveniment

Encetem la segona etapa del nostre full de ruta. ENS QUADREM! ...primera quadra...+infoEstem en la primera etapa de procés i pots fer un donatiu de 25 euros que anirà a la bossa de 500.000 euros que necessitem per continuar amb el projecte i finançar-lo fins a la segona etapa del procés amb creació del banc i la seva capitalització. Els 9 mesos vinents es necessitarà tenir tot el projecte acabat i la FED capitalitzada per poder demanar la llicència bancària necessària per operar sota el paraigua del banc central europeu (BCE). La majoria del treball és anterior a aquesta fita i per això es necessiten els 500.000 euros. S'han d'acabar pla de negoci, manuals operatius, anàlisis financer i haver escollit jurisdicció (país membre UE) i soci tecnològic pel BAAS.Bona part dels costos seran per pagar els serveis dels advocats i assessor financers de primer nivell que ens guiaran durant tot aquest procés, les despeses ocasionades per la creació de les entitats precursores del banc i finalment la inversió tecnològica en les adaptacions específiques de la plataforma BAAS que requereixi el nostre producte.Tant si has col·laborat amb un donatiu de 25 euros com si no, podràs adquirir 25 accions a 1 euro cadascuna en el moment de la venda de les accions per capitalitzar el banc, de moment està prevista pel mes de Juny 2020.Però totes les persones que hagin fet un donatiu en la primera fase per patrocinar la creació de la FED tindran: 

 1. accés privilegiat a la compra d'accions que es reservaran exclusivament pels patrocinadors.
 2. Descompte del 10% en el preu públic de les accions de la FED en el moment de la seva capitalització.
 3. Accés en primera opció als paquets que no hagin sigut venuts, sense limitació de nombre. Recordem que per permetre al màxim de persones poder ser accionistes del banc, hem decidit limitar la compra a 1 paquet de 25 accions per persona física/rebut de donatiu.
Entrades
Price
Quantity
Total
 • Donatiu FED
  €25
  €25
  0
  €0
Total€0

Comparteix