top of page
Search

Dues maneres, un sol objectiu 

Updated: Sep 8, 2019

Avui, conduint pels carrers de la nostre vila. He pogut observar una curiosa escena, davant nostre un vehicle, ha fet una autèntica exhibició, maniobres totalment esbojarrades amb l'objectiu d'avançar un altre vehicle, maniobres dignes de les més exaltats comentaris. La sorpresa ha estat, un cop superat al seu antecesor, el panorama ha canviat radicalment, perdent el sentit crític als comentaris fets anteriorment.

Com ha resultat, hem patit un alentiment desmesurat en la marxa, heretant part del nerviosisme anteriorment comentat entre els ocupants del nostre vehicle.

Aquest posicionament a favor d'un actor concret, el que té pressa i qui s’ho pren en calma, es podria comparar amb les dues maneres d’entendre la nostre actitud per aconseguir la independència de Catalunya.

Tenim només un objectiu i dues maneres diferents d'entendre de com fer-la possible. La suma de les dues actituds, unificades, seria el manà per la nostre causa, si en un futur proper solucionem aquesta assignatura pendent, ho aconseguirem.

Quants cops hem declarat la independència, en somnis si més no, amb temps robat a la son. A força de repetir dins del nostre cap, aquest desig l’acabem desvirtuant.

Tanmateix, hi ha qui es prèn aquesta necessitat de llibertat amb el temps sobrant, si és que en queda, reduint-ho tot a un moments puntuals si més no reivindicatius.

Unificant aquests conceptes aconseguirem el nostre propòsit, la independència de la nació Catalana.

Aszer Dayan

75 views2 comments

Recent Posts

See All
bottom of page