top of page
Search

Resultats 

Updated: Jul 14, 2019

La nostra civilització, ha creat diferents maneres de fer, d'aquí ve la varietat en l'enriquiment humà. Ara bé, aquests diversos comportaments tenen clar, que les seves accions han d'anar en profit del seu col·lectiu.

Si amb les maneres de fer, hem pogut demostrar que no aconseguim els resultats esperats, cal que els canviem.

Si la tasca que ens ha de beneficiar, no té bons resultats, el mètode que utilitzem no serveix. Les persones tenim la tendència a fer coses, un bon exemple els catalans (per cert, fem moltes coses) ara bé, això no vol dir que les fem bé.

Veient els resultats obtinguts en el camp sòciopolític, és evident una aturada, fins i tot, un cert retrocés, que ens afecta, directament com a societat que vol aconseguir una fita important com és la independència. Una part de la nació Catalana, hem ofert temps i calés, hem donat pas a persones que ens han fet relleu, i han ocupat els llocs vacants, ja sigui per qüestions personals, com per cansament dels esforços emprats en la escomesa del projecte nacional.

Coi, que no ens adonem dels resultats? doncs no són equitatius amb l’esforç humà i els recursos utilitzats.

Doncs recordem als grans pensadors, si no tenim resultats d’acord amb el capital humà emprat durant aquest últims anys, canviem la manera de fer les coses, així podrem sortir d’aquesta roda que no arriba a obrir-se, per convertir-se en una espiral favorable als nostres objectius polítics.

Miquel Pérez.

36 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page