top of page
Search

Segrest

Updated: Jun 17, 2019El segrest emocional ha estat una eina que ha donat bons resultats al poder colonial. Malauradament també emprat pels nostres polítics, el poder sap la força hipnòtica que exerceix en l’individu i que, a més a més, recondueix la línia de pensament del ciutadà.


El règim colonial ha practicat amb molta cura aquest estat mental, doncs sap que ha de mantenir la ferida oberta per desviar al ciutadà motivat, d’una evolució sociopolítica, desfavorable als interessos colonials i, així, no oferirà canvis socials trencadors amb el sistema dominant.


El pensament polític ha estat afectat fins a tal punt que gairebé ens havien fet oblidar la idea de que és qüestionable la colonització de la nostre nació. Tot plegat s’ha convertit en una assignatura pendent -torno a repetir- emocionalment obligatòria per desvincular l’arrel territorial de futures reivindicacions més profitoses per la nostra societat del benestar; tot portant a una enganyosa revenja caduca i fora de context, com és el republicanisme tricolor.


Miquel Pérez.


21 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page