top of page

Termes i condicions d’ús:

 

Aquest lloc web és propietat i està operat per  l’associació Unitat per la Independència(NIF G67364299). Aquests Termes estableixen els termes i condicions en què podeu utilitzar el nostre lloc web i els serveis que ofereix. Aquest lloc web ofereix als visitants la possibilitat d’adquirir Productes, informació, coneixement a través de cursos i “workshops” , entrades a esdeveniments organitzats per l’associació, Abonaments i quotes de socis així com la possibilitat de fer donacions per la causa de la independència de Catalunya. En accedir o utilitzar el lloc web del nostre servei, aprovareu que hàgiu llegit, entès i accepteu estar obligat per aquestes Condicions.

 

Qui pot utilitzar el lloc web; quins són els requisits per crear un compte?

Per utilitzar el nostre lloc web i / o rebre els nostres serveis, heu de tenir com a mínim 18 anys d’edat, o de la majoria legal d’edat en la vostra jurisdicció, i tenir l’autoritat legal, el dret i la llibertat d’acceptar aquests termes com a acord vinculant. No està permès utilitzar aquest lloc web i / o rebre serveis si està prohibit al vostre país o en qualsevol llei o regulació aplicable.

 

Principals condicions comercials

En comprar un servei, accepteu que: (i) sigueu responsable de llegir el llistat complet de condicions abans de comprometre-vos a comprar-lo: (ii) contracteu un contracte legalment vinculant per comprar un servei quan es compromet a comprar un servei. I completa el procés de pagament de sortida si així ho requereix la prestació del servei.

 

Els preus que cobrem per utilitzar els nostres serveis / per als nostres productes figuren a la pàgina web. Ens reservem el dret de canviar els preus dels productes que es mostrin en qualsevol moment i de corregir els errors de preus que es puguin produir inadvertidament. Podeu trobar informació addicional sobre preus i impostos sobre vendes a la pàgina de pagaments.

 

"La tarifa per als serveis i qualsevol altre càrrec que pugueu incórrer en relació amb l’ús del servei, com ara impostos i possibles despeses de transacció, es cobraran en el moment del pagament.

 

Política de devolucions

Per a qualsevol producte no danyat, simplement torneu-lo amb els accessoris i els envasos inclosos juntament amb el rebut original (o el rebut de regal) en un termini de 14 dies a partir de la data en què rebeu el producte i el canviarem o oferirem un reemborsament segons el mètode de pagament original. . A més, tingueu en compte el següent: (i) Els productes només es poden retornar al país on es van comprar originalment; i (ii) els següents Serveis no són elegibles per a la devolució: Quotes de socis i mecenes, Donacions.

 

Preservació del dret del canvi d’oferta

Podem, sense previ avís, canviar els serveis; deixar de proporcionar els serveis o les característiques dels serveis que oferim; o crear límits per als serveis. Podem rescindir o suspendre de manera permanent o temporal l'accés als serveis sense previ avís i responsabilitat per qualsevol motiu o sense cap motiu.

 

Garanties i responsabilitat dels serveis i productes

Quan rebem una reclamació de garantia vàlida per a un producte comprat amb nosaltres, repararem el defecte pertinent o substituirem el producte. Si no podem reparar o substituir el producte en un termini raonable, el client tindrà dret a un reemborsament complet a la tornada del producte a la nostra disposició. Pagarem l’enviament de productes reparats o substituïts al client i el client es farà responsable de l’enviament del producte devolut.

 

Propietat intel·lectual, drets d'autor i logotips

El Servei i tots els materials allotjats o transferits, inclosos, sense limitacions, programari, imatges, text, gràfics, logotips, patents, marques comercials, drets de propietat intel·lectual, fotografies, àudio, vídeos, música, i tots els drets relacionats amb la propietat intel·lectual, són propietat exclusiva de L’associació Unitat Per la Independència Llevat que s’especifiqui explícitament en el present document, no es considerarà res d’aquests termes crear una llicència en o sota d’aquests drets de propietat intel·lectual i accepteu no vendre, llicenciar, llogar, modificar, distribuir, copiar, reproduir, transmetre, mostrar públicament realitzeu, publiqueu, adapteu, editeu o creeu obres derivades de manera pública.

 

Dret de suspendre o cancel·lar el compte d’usuari

Podem rescindir o suspendre el vostre accés al servei de manera permanent o temporal sense avís i responsabilitat per qualsevol motiu, incloent-hi que, si de forma unilateral determinem que heu infringit qualsevol disposició d'aquests termes o qualsevol llei o normativa aplicable. Podeu interrompre l’ús i sol·licitar l’anul·lació del vostre compte i / o qualsevol servei en qualsevol moment. Pel que fa a les subscripcions renovades automàticament a través dels serveis de pagament, aquestes subscripcions només es cancel·laran un cop hagi expirat el període per el qual ja s’hagi fet el pagament.

 

Indemnització

Accepteu indemnitzar i mantenir Unitat per la Independència indemne de qualsevol demanda, pèrdua, responsabilitat civil, reclamacions o despeses (incloses les tarifes dels advocats), realitzades contra ells per un tercer degut a, o derivat, o en relació amb el vostre ús. del lloc web o de qualsevol dels serveis oferts al lloc web.

 

Limitació de responsabilitat

En tot cas, el propietari del lloc web no serà responsable de cap dany indirecte, punitiu, incidental, especial, conseqüent o exemplar, inclòs sense limitacions, els danys i perjudicis per pèrdues de beneficis, bona voluntat, ús, dades. o altres pèrdues intangibles, derivades o relacionades amb l’ús del servei o de la incapacitat per utilitzar-lo.

 

Al màxim permès per la llei aplicable, Unitat per la Independència no assumeix cap responsabilitat per qualsevol (i) errors, errors o inexactituds del contingut; (ii) danys personals o materials, de qualsevol naturalesa, derivats del vostre accés o ús del nostre servei; i (iii) qualsevol accés o ús no autoritzat dels nostres servidors segurs i / o de qualsevol informació personal que hi hagi emmagatzemada.

 

Dret a modificar i canviar les condicions

Ens reservem el dret de modificar aquests termes de tant en tant a la nostra discreció. Per tant, haureu de revisar aquesta pàgina periòdicament. Quan canviem els termes d'una manera material, us notificarem que s'han realitzat canvis importants en els termes. El vostre ús continuat del lloc web o del nostre servei després d’aquest canvi suposa l’acceptació de les noves condicions. Si no accepteu cap d'aquests termes ni cap versió futura dels Termes, no utilitzeu ni accediu (o continueu accedint) al lloc web o al servei.

 

Correu electrònic promocional i contingut

Accepteu rebre de tant en tant missatges i materials promocionals de nosaltres, per correu electrònic, correu o qualsevol altre formulari de contacte que ens proporcioneu (incloent el vostre número de telèfon per a trucades o missatges de text). Si no voleu rebre aquest material o avisos promocionals, només cal que ens ho notifiqueu en qualsevol moment enviant un correu electrònic a info@uxi.cat

 

Preferència de llei i resolució de conflictes

Aquests termes, els drets i els remeis que s’ofereixen a continuació, i qualsevol reclamació i disputa relacionada amb aquest i / o amb els serveis, es regiran, interpretaran i aplicaran en tots els aspectes únicament i exclusivament d’acord amb les lleis substantives internes d’ESPANYA sense respectar els principis de conflicte de lleis. Totes les reclamacions i disputes es presentaran i accepteu que es decideixin exclusivament per un tribunal de jurisdicció competent situat a Barcelona, Catalunya. Queda expressament exclosa l’aplicació de la Convenció de les Nacions Unides sobre contractes de venda internacional de mercaderies.

 

Per qualsevol dubte o informació addicional os podeu posar en contacte amb nosaltres a través del formulari a disposició en el lloc web en l’apartat “on som” o enviant directament un correu electrònic a l’adreça següent info@uxi.cat , farem el possible per atendre la seva petició en la major brevetat.

 

 

Barcelona, 13 de Juny del 2019.

bottom of page